joi, 19 octombrie 2023

Reducerea Efectelor Negative a Căldurilor Excesive si Furtunilor Solare

Prevenirea Efectelor Negative generate de 
Căldurile Excesive și Furtunile Solare 



Verile vor avea mai multe perioade de Zile cu Călduri Excesive urmate de Zile cu Temperaturi mai scăzute ( cu 10-15 grade) și Furtuni însoțite de Ploi. 

Acestea vor suprasolicita sistemele de adaptare ale noastre și a celor dragi. Pentru prevenirea problemelor de sănătate generate de aceste variații bruște și imprevizibile ale vremii, este nevoie de creșterea capacității de adaptare ale oamenilor și ale mediului în care aceștia locuiesc sau lucrează. 

Simultan cu Evenimentele METEO EXTREME, pot apare Furtuni Solare care pot agrava stările negative generate de Variațiile Bruște și Împrevizibile ale Vremii.

Vedeți Portalul 

 RECOMANDĂRILE rămân VALABILE în special pentru Persoanele BOLNAVE sau OBOSITE CRONIC: - . Mai multe Informații & abonament pentru Alerte ale Evenimentelor Produse de SOARE pe Portalul:

Iată Recomandările noastre:
  • Reduceți activitățile la strictul necesar;
  • Evitați pe cât posibil Conflictele, Supărările și Îngrijorările. 
  • Odihnă atât pe timpul nopții cât și la prânz sau la venirea de la serviciu;


Vă vor ajuta să suportați mai bine efectele Căldurilor Excesive și a Schimbărilor Ample de Temperatură, Umiditate, precum și a Furtunilor Solare:



În caz de agravare a stării generale:


PRECIZĂRI: 
Informațiileprezentate pe acest BLOG nu exclud şi nu înlocuiesc Diagnosticul, Tratamentul sau Procedurile Medicale. 
GENDAI REIKI HO nu folosește controlul mental, concentrarea, vizualizarea, diagnosticul, regimul alimentar sau fitoterapia în cadrul nici unuia din cele 4 Nivele. 
Recomandările şi folosirea Zilnică a Instrumentelor REIKI asigurate la Distanță prin SSASRD  oferă următoarele avantaje: 
  • La persoanele Sănătoase:
    • Cresc Capacitatea de Concentrare. Intuiția și Creativitatea;
    •  Reduc necesarul de medicamente sau intervenții medicale prin efectele lor profilactice;
    • Asigură Prelungirea Vieții Active;
  • La persoanele Bolnave se vor combina Sinergic cu Tratamentele sau Procedurile Medicale (stabilite de Medicul de Familie, Medicul Specialist, Psihiatru sau Psiholog) amplificând efectele benefice, diminuând efectele secundare şi eliminând riscul apariției efectelor paradoxale, prin restaurarea necesarului Energiei de Homeostazie (consumată de stres). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.