joi, 19 octombrie 2023

Noua Medicină GERMANICĂ și GENDAI REIKI

Stresul, Noua Medicină Germanică® și GENDAI REIKI
STRESUL INTERPRETAT CRONIC  provoacă CRIZELE de ÎMBOLNĂVIRE

Stresul consumă vitalitatea, slăbește sistemul imunitar (favorizând apariția & Evoluția CANCERULUI) și dereglează sistemul hormonal. Acestea duc la apariția și evoluția galopantă a cancerului, iar răspunsul benefic al tratamentelor scade, crescînd efectele secundare ale acestora


Prin 
punem la dispoziția fiecărei persoane, familii şi întreprinderi un set de instrumente, tehnici şi metode SIMPLE, SIGURE şi EFICIENTE  pentru prevenirea Apariției, iar la nevoie Încetinirea, Stoparea și Re-misia Cancerului în Sinergie cu Tratamentele medicale și conform Principiilor noii Medicine Germanice®. 
Acestea au la bază


Noua Medicină Germanică®
- http://www.newmedicine.ca/german-new-medicine.php 
Dr. Hamer a stabilit cum:
  • Un Conflict-Șoc Biologic generează o Fază de Îmbolnăvire Rece, Canceroasă sau Necrotică,
  • Dacă Conflictul este Rezolvat se trece la o Fază de Vindecare: Caldă prin care Procesele Canceroase sau Necrotice sun Reversate pentru a se Autorepara Țesuturile afectate în Faza de Îmbolnăvire și a restabilii Starea de Sănătate Optimă. 
Conflictul Biologic nu este determinat Direct de Eveniment (de ce se Întâmplă) ci de modul în care Persoana resimte sau trăiește la nivel Psihic Evenimentul declanșator (de Stresul Interpretat). 
Prin Managementul Activ al Stresului folosind GENDAI REIKI,  putem intervenii sigur și eficient în toate cele 4 etape: 
  1. Pastrarea sănătății optime prin prevenirea conflictelor biologice
  2. Diminuarea efectelor afecțiunilor generate pe timpul fazei de autoîmbonăvire
  3. Rezolvarea conflictului
  4. Sprijinrea proceselor de autovindecare.
Situri Oficiale GERMANIC NEW MEDICINE®
  • în Limba Germană: http://www.neue-medizin.de  
  • în limbile Engleză și Spaniolă: http://www.germannewmedicine.ca  
A) – Introducere:
Conceptul de Noua Medicină Germanică® a fost fondat de Dr. Ryke Geerd Hamer din Germania după îndelungi cercetări și practică terapeutică începând cu anul 1979.
Noua Medicină Germanică® este un set de descoperiri și principii care pune la baza apariției și evoluției bolilor: 
· Principiile universale biologice; 
· Interacțiunea dintre cele 3 nivele din care este compusă ființa umană: Psihic, Creier și Organe. 
Noua Medicină Germanică® privește Corpul ca un Întreg, în care Psihicul este Integratorul tuturor Funcțiilor Comportamentului și a tuturor Ariilor de Conflict, iar Creierul este Calculatorul Principal al tuturor Funcțiilor Comportamentale, Ariilor de Conflict și Organelor corespunzătoare acestora. 
Noua Medicină Germanică® este o Știință a Naturii, bazată pe 5 Legi Biologice care sunt aplicabile fiecărei Boli ale Oamenilor sau Mamiferelor. 
În Noua Medicină Germanică®, boala nu este o eroare a naturii ci ea are o anume semnificație biologică. Boala evoluează pe baza unor programe ale Naturii proiectate cu scopul de a-l ajuta pe individ să Coopereze cu Evenimentele apărute în viața lui sau să îl elimine pe baz Mecanismelor de Selecție necesare evoluției Grupului din care individul face parte. 
Dr. Hamer a constatat faptul că moartea soției sale și propriul lui cancer pot fi relaționate cumva cu împușcarea și apoi decesul fiului lor Dirk. 
Ca Medic, Cercetător și Șef al Clinicii de Oncologie din Munhen, Dr. Hamer a ajuns la următoarea concluzie:
Un Eveniment Fizic poate crea un Șoc Conflictual Biologic care se va manifesta în Transformări Vizibile ale Creierului, și poate conduce la schimbări măsurabile ale parametrilor Sistemului Nervos care la rândul lor pot produce Creșterea unor Tumori Canceroase, Ulcerații, Necroze și Perturbări Funcționale în Organe Specifice fiecărui Tip de Conflict Biologic. 
După 20 de ani de Cercetare și Terapie a peste 31.000 de Pacienți, Dr. Hamer a stabilit cum un Conflict-Șoc Biologic generează o Fază de Îmbolnăvire: Rece, Canceroasă sau Necrotică, iar dacă Conflictul este Rezolvat se trece la o Fază de Vindecare: Caldă prin care Procesele Canceroase sau Necrotice sun Reversate pentru a se Autorepara Țesuturile afectate în Faza de Îmbolnăvire și a restabilii Starea de Sănătate Optimă. 
B) - Cele 5 Legi ale Noii Medicini Germane® descoperite și formulate de Dr. Hamer: 
Prima Lege Biologica: Regula de Fier a Cancerului: 
Fiecare Cancer sau afecțiune echivalentă cancerului are drept Cauză: Sindromul Dirk Hamer (DHS) generat de un Șoc foarte grav, acut, dramatic și izolat. Trăirea acestui Confict-Șoc are loc simultan la 3 Nivele (Psihic, Creier și Organ);
Tipul Conflictului care a provocat DHS determină Localizarea HH (Cercuri Concentrice vizibile pe Tomografia Computerizată) în Creier și a Locului corespunzător într-un anumit Organ în care va apare Cancerul sau o Afecțiune Echivalentă Cancerului; 
Continuarea Conflictului la nivel Psihologic determină evoluția HH în Creier și a Cancerului sau a Afecțiunii Echivalente Cancerului în Organul corespunzător locului apariției HH 
A 2-a Lege Biologică: Fiecare afecţiune generată de un Conflict-Şoc are o evoluție în 2 Faze: 
1-Faza de Conflict Activ (de Îmbolnăvire) în care Sistemul Nervos Autonom Simpatic este Activat ,Șocul continuă cu Preocupare continuă față de Evenimentul declanșator, si instalează o Stare de Tensiune și Neliniște însoțită cu Pierderi în Greutate, apar Dificultăți la Adormir și Afecțiuni ale Somnului . Nopțile devin Lungi, Extremitățile sunt Reci și Leziunile sau Tumorile apărute continuă să se dezvolte;
2-Faza Conflict Rezolvat (de Autovindecare) în care Sistemul Nervos Autonom Parasimpatic și Sistemul Vagal sunt Activate însoțite de o Stare de Epuizare și Somnolență și Dermă + Extremități Calde. În această fază procesele apărute pe timpul Fazei de Îmbolnăvire sunt Reversate: Tumorile sunt Remise sau Capsulate, iar Leziunile de tip Necroză sau Ulcer sunt Înlăturate prin Regenerarea Naturală a Țesuturilor afectate de acestea. La sfârșitul acestei Faze de Autovindecare, Țesuturile și Organele afectate sunt Refăcute Complet și deseor devin mult mai Rezistente decât au fost înainte de apariția Conflictului - Șoc, iar persoana are o Stare Generală mai Bună și devine mai Înțeleaptă decât Înainte de a se fi Îmbolnăvit. 
A 3-a Lege Biologică: Sistemul Ontogenetic al Tumorilor şi Bolilor echivalente Cancerului:
Un anumit Tip de Conflict afectează un anumit Nivel Embrional, care la rândul lui generează HH (Inele Concentrice) într-o anumită Zonă Creierului, afectând un anumit Organ ce corespunde Nivelului Embrional cu o Formațiune Histologică specifică acelui nivel;

Conflictele care generează HH în Zona Creierului Arhaic (Creierul Ancestral generat din Endoderm și Cerebelul generat din Mesoderm) prezintă o Multiplicare a Celulelor în Faza de Îmbolnăvire (CA Conflict Activ) și de Distrugere (de către Fungi și Micobacterii) sau Capsulare a Tumorii în Faza de Vindecare (PCL Post Conflict), pe când Conflictele care generează HH în Zona Creierului Nou (Cortex) determină o Scădere a numărului de Celule (Necroze, Ulcere) sau Diminuare a Funcțiilor până la Disfuncție Completă (numite și Boli Cancer Echivalente) în Faza de Îmbolnăvire CA (Conflict Activ), urmate de Multiplicarea Celulelor, Reconstrucția Organului (de către Bacterii și Virusuri) Afectat și Restabilirea Funcționării Normale a acestuia în Faza de Vindecare (PCL Post Conflict); 
Bolile cu cele 2 Faze (Îmbolnăvire și Vindecare) sunt funcții Biologice deosebite care ne permit să depășim și să ne redresăm Funcționa după ce am fost confruntați cu Probleme Biologice Neobișnuite sau Neașteptate generate de obicei de Conflicte Psihologice
A 4-a Lege Biologică: 
În Faza de Auto-vindecare (PCL Post Conflict) există o corespondență dintre Grupurile de Organe aparținând uni anumit Nivel Embrionar și Grupurile de Microbi aparținând acelui nivel. Microbii nu sunt cei ce provoacă o anumită Simptomatologie, ci dimpotrivă ei sunt cei ce participă la Autovindecare. Ei sunt comandați de către Creier: la comanda Creierului, Microbii Patogeni, devin prin Dezactivare, Microbi Apatogeni și se retrag într-o anumită parte a organismului, iar în Faza de Auto-vindecare (PCL Post Conflict)vor fi chemați și Reactivați pentru a Repara Organul Afectat. 
A 5-a Lege Biologică. “Chintesenţa”:

Semnificația Biologică a fiecăruia din Programele Biologice Speciale ale Naturii (Bolile cu cele 2 Faze: Îmbolnăvire – Conflict Activ și Autovindecare – Post Conflict), a făcut ca spaniolii să numească Noua Medicină Germană® La Medicina Sagrad ( Medicina Sacră) . Conform acestei legi Boala nu este o EROARE fără rost a Naturii sau Biologiei, ci un Program Special creat de Natură, de-a lungul a milioane de ani de evoluție, pentru a permite Organismelor să treacă peste Funcționarea Standard (de zi cu zi) și să poată face față unor Situații de Urgență Excepționale sau Neobișnuite. 
Un Exemplu: 
  • Cancerul de Os este Faza de Vindecare a Necrozei Osoase care însoțește Conflictul de Auto Sub Evaluare. În Faza de Îmbolnăvire( pe timpul Conflictului de Auto Sub Evaluare) are loc un proces biologic de Osteoliză (diminuarea celulelor osoase). 
  • Când Conflictul de Auto Sub Evaluare este rezolvat în Mintea Pacientului, Organismul trece în Faza de Autovindecare (Post Conflict): apare o Anemie care previne Distrugerea Oaselor slăbite pe timpul Conflictului, începe Recalcifirea (diagnosticat eronat ca fiind Cancer Osos), continuă Anemia, apar Durerile Osoase și se instalează o Stare Leucemică (toate acestea având ca scop Imobilizarea Corpului până la Vindecare Completă)
    • Toate acestea dispar pe cale naturală când Structura Osoasă este Complet Refăcută, iar rezistența Osului va fi mai mare decât înainte de a fi început Faza de Îmbolnăvire. 
Prin acest dublu mecanism Îmbolnăvire – Autovindecare:
  • Natura îmbunătățit Șansa de Supravețuire a celui care și-a Rezolvat Conflictul de Auto Sub Evaluare. 
  • Dacă persoana nu își Rezolvă Conflictul de Auto Sub Evaluare va fi Eliminată din Grup.

C)- Terapiile Viitoare specifice Noii Medicini Germane®: 
Pacientul va devenii “Șeful Absolut” al Tratamentului și Procedurilor de Autovindecare a Bolii sale, el nu va mai fi Tratat ci se va Trata Singur, 
  • Relația dintre Pacient și Medic va fi complet Re-gândită și Re-definită;
  • Se vor folosii mult mai puține Medicamente;
  • Se vor baza pe Înțelegerea de către Pacient a Cauzei care a provocat Conflictul și implicit Boala;
  • Pacientul împreună cu Medicul vor găsii împreună cea mai bună Rezolvare a Conflictului generator al Bolii și vor stabilii cea mai bună Strategi de Evitare a acestui Conflict pe viitor de către Pacient;
D)- Relația dintre Stres si Boală: 
Concluzii prezentate de Dr. Hamer:
În viață fiecare dintre noi putem avea ocazia să ne Confruntăm cu 2 tipuri de Conflicte sau Evenimente:
- Normale: Evenimentele sau Conflictele Zilnice care nu ne surprind deoarece avem capacitatea de a le Anticipa și de a le Depășii; 
- Biologice (Conflict – Șoc): Evenimente sau Conflicte apărute pe Neașteptate (nu au putut fi anticipate), care ne dau sentimentul de Neputință și ne aduc în Imposibilitatea de a Reacționa ne vor induce o Stare de Șoc însoțită de Panică

  • Apariția unui astfel de Eveniment generează Sindromul Dirk Hamer (DHS) care la rândul lui induce și dezvoltă Cancerul sau alte Boli CancerEchivalente specifice Fazei de Îmbolnăvire (CA Conflict Active) până când Conflictul va fi Rezolvat. 
  • După Rezolvare Conflictului va apare Faza de Auto-vindecare (PCL Post Conflict) a cărui durată va depinde de Masa Conflictului (Durata și Intensitatea Conflictului) pe timpul căreia toate Modificările Funcționale și Morfologice apărute în Faza de Îmbolnăvire vor fi RE-VERSATE, iar persoana va revenii la o Stare mai Bună decât înaintea Conflictului. 
Exemplu:
 O mamă, cu Copilul de mână, stă de vorbă pe marginea Șoselei cu o vecină. Copilul se desprinde de mâna mamei (fără ca ea să observe)și trece în fugă șoseaua fiind accidentat de o mașină:
  • Mama a fost surprinsă de acest Eveniment neașteptat și pe toată perioada cât copilul este la spital mâinile sun reci, nu poate dormii și nici mânca, trăiește o continuă stare de STRES și observă dezvoltarea unui Nodul Malign în Sânul Stâng (Faza de Îmbolnăvire CA Conflict Activ). 
  • După ce Copilul este Externat și Medicul îi spune “Noi suntem norocoși deoarece Copilul este Bine din nou”, Mâinile Mamei se vor Încălzi, va dormii bine, apetitul va revenii la normal și în următoarea perioadă nodulul malign se va resorbii pe cale naturală (Faza de Autovindecare PCL Post Conflict). 
Concluzii:

  • O Persoană Sănătoasă, Bine Hrănită și Odihnită va avea de înfruntat mult mai puține Conflicte Biologice și le va face față mult mai Ușor; 
  • Persoanele cu o Situație Materială Bună au un Risc de a se Îmbolnăvii (de Cancer sau de alte Boli Cancer Echivalente) de 10 Ori mai Mic decât Persoanele Sărace (care nu își pot Rezolva cele mai multe Conflicte din lipsa Banilor);
  • Cel mai important Factor în Faza de Autovindecare este ca Pacientul să înțeleagă ce se întâmplă cu el, deoarece numai atunci el va putea să adopte o Atitudine Constructivă și Relaxată față de Procesele de Autovindecare; 
  • Dacă pe timpul Fazei de Îmbolnăvire sau pe Timpul fazei de Autovindecare, Pacientului îi este Teamă de Cancer, această teamă va induce un nou Conflict Biologic care pe timpul unei noi Faze de Îmbolnăvire va Genera Cancer Pulmonar, iar dacă va apare la acelaș Bolnav și Teama de Moarte aceasta va induce un Alt Conflict Biologic care în Faza de Îmbolnăvire va genera un Proces de Decalcefiere a întregului Sistem Osos. 
Conflictul Biologic nu este determinat Direct de Eveniment (de ce se Întâmplă) ci de modul în care Persoana resimte sau trăiește la nivel Psihic Evenimentul declanșator (de Stresul Interpretat). 
Funcție de această dimensiune Interioară a Evenimentului poate apare sau nu un Conflict Biologic, iar Intensitatea și Localizarea Efectelor acestuia vor depinde de Intensitatea și Tipul Trăirii Interioare
Exemplu: 
O Soție îș găsește Soțul în Pat cu cea mai bună Prietenă, dar funcție de modul în care Soția Interpretează acest Eveniment vor apare următoarele Efecte
  • Dacă Soția își Iubește Soțul, ea va Suferii un Conflict de tip Frustrare Sexuală care în faza de Îmbolnăvire îi va provoca un Carcinom la Uter; 
  • Dacă Soția nu își Iubește Soțul și abia aștepta un motiv de divorț, ea va trăii Conflict – Șoc Biologic de tip Conflict cu Partenerul care pe timpul Fazei de Îmbolnăvire se va genera un Nodul Malign la Sânul Drept (Supărări Externe); 
  • Dacă Soțul este surprins în pat cu o Prostituată, Soția va avea un Conflict – Șoc de tip Teamă – Revoltă, care pe timpul Fazei de Îmbolnăvire se va manifesta prin Hipoglicemie; 
  • Dacă Soțul e surprins în pat cu o Persoană cu 20 de ani mai Tânără decât Soția, aceasta (indiferent dacă își iubește sau nu soțul) va trăii un Conflict de Sub – Evaluare Sexuală ( spunând în gândul ei: Eu nu pot să o concurez pe ea și nu mai pot acum să îi ofer c îi oferă ea), care pe timpul Fazei de Îmbolnăvire va suferii de o Decalcefiere ( Osteoliză) a Pelvisului. 
  • Faza de Îmbolnăvire (CA Conflict Activ ) Încetează numai când Conflictul – Șoc este Rezolvat. Imediat se va instala Faza de Auto-vindecare (PCL Post Conflict).
În lumea animalelor avem multe exemple de acest fel: 
· Un Animal deposedat de Teritoriu va Supravețuii numai dacă își recapătă înapoi teritoriu sau obține alt teritoriu; 
· O Femelă căruia ia fost Ucis Puiul, va intra în Călduri și va putea avea astfel un alt Pui, iar orice formă de Cancer sau de Tip Cancer se va Remite pe cale naturală pe timpul Sarcinii; 
Și la noi Oamenii, pentru a trece din Faza de Îmbolnăvire în Faza de Auto-vindecare trebuie să rezolvăm Conflictul Inițial la Nivel Psihic: 
· Mama care s-a Îmbolnăvit în urma Accidentării Copilului, se va face bine numai după ce Copilul se Însănătoșește; 
· Un Bărbat care a fost părăsit de Soție va putea trece în Faza de Autovindecare numai după ce se va împăca cu aceasta sau își va găsii o nouă soție; 
Cel care și-a Pierdut Locul de Muncă va putea trece în Faza de Autovindecare numai după ce își va găsii un alt Loc de Muncă; 
O Persoană care a ieșit la Pensie va putea trece în Faza de Autovindecare numai după ce se va Înscrie la un Club sau să își va găsii o Nouă Pasiune sau o Nouă Ocupație. 
La Femeile însărcinate orice formă de Cancer sau de Tip Cancer se va Remite pe cale naturală începând cu a 3-a lună de Sarcină, deoarece Sarcina are Prioritate Absolută.

Managementul Activ al Stresului folosind GENDAI REIKI Nivelele 1 și 2 , Sănătatea Optimă și cele 2 Faze ale Evoluției Afecțiunilor provocate de Stres:
I - În faza de Sănătatea Optimă:
Când suntem Sănătoși și nu suntem încă confruntați cu Situații ce ne pot genera Conflicte Șoc Biologice vom folosii Zilnic cei 4 R pentru:
  • Menţinerea noastă în această stare;
  • Creşterea Performanţelor Profesionale care să ne asigure Veniturile necesare unei Vieţi Confortabile şi a unei Rezerve Financiare care să ne permită să evităm ca anumite Evenimente Viitoare să se transforme în Mintea Noastră în Conflicte – Şoc Biologice; 
  • Creşterea Rezervelor de Vitalitate care să atenueze Impactul unor Conflicte – Şoc Biologice Inevitabile;
  • Optimizarea continuă a Relaţiilor din Familie, de la Locul de Muncă şi din Comunitate pentru a Evita sau Aplana la timp Conflictele Interumane care ar putea devenii altfel Conflicte – Şoc Biologice. 
II. La apariția Fazei de Îmbolnăvire (CA Conflict Activ) generată de un Eveniment, care ne-a surprins pe picior greșit și a devenit astfel Conflict – Șoc Biologic,  caracterizat de Răcirea Dermei și a Extremităților, Reamintire continuă a Evenimentului, Greutate la Adormire și un Somn Agitat, Scădere a Apetitului și Scădere în Greutate, apariția unor Formațiuni Tumorale sau Zone Necrozate.

În această situație se vor lua următoarele măsuri până la Eliminarea Conflictului (semnalizată prin Încălzirea și păstrarea Optimului Termic al Dermei și Extremităților): 
  • Directări pentru Persoana Afectată și Evenimentul declanșator al Conflictului – Biologic până la dispariția Obsesiei persoanei față de acel eveniment;
  • În prezența Persoanei folosirea Sistematică a Combinației de Simboluri REIKI 
    • n x (S2+S1) pentru Asigurarea Protecției Universale (înlăturarea Supărărilor și Îngrijorărilor); 
  • Sesiuni REIKI Expandate de 3 – 4 ori pe Zi;
  • Ajutor RERI la Distanță pentru Grupul Persoanei care a Generat Conflictul – Șoc Biologic;
  • Ajutor RERI la Distanță pentru Persoană și eventualele Îngrijorări generate de Simptomatologia Fazei de Îmbolnăvire;
  • Armonizarea de mai multe ori pe Zi a Camerei, Patului, Biroului, Alimentelor, Lichidelor și Medicamentelor folosite de Persoana aflată în Faza d Îmbolnăvire; 
  • Participarea de urgență a persoanei aflată în această la Cursul de Management Activ al Stresului folosind GHENDAI REIKI Nivelele 1 și 2, pentru ca Persoana să înțeleagă Efectele Stresului și modul de a se Ajuta folosind Instrumentele oferite de acest curs ( Sesiuni Expandate, Armonizări, Combinații de Simboluri și Ajutor RERI la Distanță);
  • Participarea a 1 – 2 Persoane din Familie sau din grupul ei de prieteni la Cursul de Management Activ al Stresului folosind GHENDAI REIKI Nivelele 1 și 2  pentru a Constituii Rețeaua de Suport a persoanei aflată în Faza de Îmbolnăvire. 
III. Odată înlăturat Conflictul – Șoc Biologic din Mintea Persoanei Ajutate, ea va intra în Faza de Autovindecare (PCL Post Conflict) caracterizată de:
  • Încălzirea Dermei și Extremităților
  • O Stare de Slăbiciune și Oboseală accentuată (Convalescență)
  •  un Apetit ridicat și eventual Febră. 
Pentru a susține eforturile de Auto-vindecare ale Corpului vom lua următoarele Măsuri (până la revenirea la starea de Sănătate Optimă)
  • Asigurarea Necesarului de Alimente și Lichide (de Calitate și cât mai Diversificate și Armonizate) poftite de persoană la momentul și în cantitate dorită de aceasta (InstinctoTerapie); 
  • Ajutor RERI la Distanță pentru Eventualele Îngrijorări ale persoanei generate de Simptomatologia specifică Fazei de Auto-vindecare sau de teama ei față de Bo Grave sau față de Moarte;
  • Ajutor RERI la Distanță pentru Familia sau Grupul de Prieteni aflați alături de această Persoană;


punem la dispoziția fiecărei persoane, familii şi întreprinderi un set de instrumente, tehnici şi metode SIMPLE, SIGURE şi EFICIENTE  pentru prevenirea Apariției, iar la nevoie Încetinirea, Stoparea și Re-misia Cancerului în Sinergie cu Tratamentele medicale și conform Principiilor noii Medicine Germanice®. 

PRECIZĂRI: 
Informațiileprezentate pe acest BLOG nu exclud şi nu înlocuiesc Diagnosticul, Tratamentul sau Procedurile Medicale. 
GENDAI REIKI HO nu folosește controlul mental, concentrarea, vizualizarea, diagnosticul, regimul alimentar sau fitoterapia în cadrul nici unuia din cele 4 Nivele. 
Recomandările şi folosirea Zilnică a Instrumentelor REIKI asigurate la Distanță prin SSASRD  oferă următoarele avantaje: 
  • La persoanele Sănătoase:
    • Cresc Capacitatea de Concentrare. Intuiția și Creativitatea;
    •  Reduc necesarul de medicamente sau intervenții medicale prin efectele lor profilactice;
    • Asigură Prelungirea Vieții Active;
  • La persoanele Bolnave se vor combina Sinergic cu Tratamentele sau Procedurile Medicale (stabilite de Medicul de Familie, Medicul Specialist, Psihiatru sau Psiholog) amplificând efectele benefice, diminuând efectele secundare şi eliminând riscul apariției efectelor paradoxale, prin restaurarea necesarului Energiei de Homeostazie (consumată de stres). 

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.