luni, 16 octombrie 2023

Soluții MAS și GRH în Pandemia COVID-19

Soluții de Management Activ al Stresului
 folosind Gendai Reiki Ho  
în Pandemia COVID-19



Vă invităm să vizionați prezentările pe Youtoube:
  • Ph.Dr. Bruce LIPTON - fondatorul conceptului de BIOLOGIE CELULARĂ: cu noul video: 
    • The Human Immune System - What Happens During A COVID Infection, în care prezintă rolul, componentele și funcționarea Sistemului Imunitar - în special pe timpul Pandemiei de COVID-19, precum și cele 4 categorii de activități pentru Regenerarea și Optimizarea Sistemului Imunitar:
    • Situl Oficial:
  •  Dr Matthias RATH - Încheierea pandemiei actuale - prevenirea viitoarelor pandemii
            Mai multe detalii despre Soluțiile Dr. Matthias RATH de tip Medicină Celulară în Paginile:
  • Suplimentele Alimentare Integrate Cercetate și Produse & Recomandate de Dr Matthias RATH pot fi achiziționate doar OnLine în România de pe Portalul FARMACIA VERDE. Detalii în Linkurile de mai jos:
  • https://farmacieverde.ro/Dr-Rath/ 
  • Astăzi, vă prezentăm o conferință a Dr. RATH: „Încheierea pandemiei curente - Prevenirea viitoarelor pandemici!”
    În timp ce actuala pandemie pare să scadă în unele părți ale lumii, ea continuă să amenințe sănătatea a milioane de oameni, în special în țările în curs de dezvoltare.
    Sarcina economică a acestei pandemii a luat deja dimensiuni impresionante în țările industrializate și în curs de dezvoltare, amenințând continuarea vieții economice, sociale și politice așa cum o cunoaștem.
    În lipsa altor perspective, părțile interesate politice încearcă să prevină o prăbușire completă, nu doar „împrumutând” mii de miliarde de dolari de la oamenii lumii - ci, literalmente, „ne fură” de la noi, deoarece nu vor exista șanse mici de rambursare.
    Suma de bani alocată deja în acest scop nu va mai permite în viitor o viață socială securizată. Deosebit de devastator va fi efectul acestui „jaf” uriaș asupra generațiilor viitoare. Pentru ei, deciziile economice luate acum le vor sugrumă întreaga viață - va fi un „genunchi pe gât” pentru toată viața.
    Pentru a reduce la minimum această catastrofă previzibilă pentru generațiile viitoare și viitoare, trebuie să ne unim în spatele strategiilor eficiente de sănătate publică care pot fi implementate chiar în întreaga lume - și cu ajutorul oamenilor lumii. Acesta este scopul prezentării Dr. Rath.
    El răspunde la cele mai urgente două întrebări:
    1. Cum putem încheia actuala pandemie la nivel global - cât mai rapid?
    2. Cum putem ajuta la prevenirea viitoarelor pandemii - începând chiar acum?
    La aceste întrebări nu se poate răspunde decât pe baza unei analize factuale și clare a pandemiei actuale. Această analiză ne conduce inevitabil la strategii eficiente de sănătate publică care pot fi implementate oriunde în lume.
    Deci, dacă ești:
    - Student sau profesor, ar trebui să profitați de aceste informații pentru școala dvs. sau orice altă instituție de învățământ în care vă aflați;
    - Angajat sau manager, ar trebui să profitați de aceste cunoștințe pentru a vă asigura sănătatea fizică și economică a companiei dvs.;
    - Cetățean sau politician oriunde în lume, vă solicităm să implementați strategiile de sănătate prezentate aici.
    Fă-o pentru tine, copiii tăi și pentru toate generațiile viitoare!

    Informatii suplimentare:
    Așa cum a menționat dr. Rath în videoclip, aici sunt linkurile către informații suplimentare de pe site-ul nostru web:




    Soluții propuse de R-OM-SERV SRL 

    pentru Optimizarea Comportamentului și a Sănătății

    Experimentarea a noi soluții de Optimizarea Sănătății și Prelungire a Vieții Active, inclusiv în folosirea Instrumentelor oferite în cursurile noastre de Management Activ a Stresului folosind Gendai Reiki Ho.

    După o experiență de autoizolare în apartamentul nostru ( pentru distanțarea socială) de peste 3 săptămâni, pentru documentarea și experimentarea folosirii instrumentelor Gendai Reiki Ho în Managementul Activ al Stresului, am ajuns la următoarea practică zilnică pentru Optimizarea Stării de Bine, a Sănătății și a Întăririi Sistemului Imunitar:

    Cei 4R ai Managementului Activ al Stresului, ce trebuiesc respectați zilnic pentru a avea o VIAȚĂ ACTIVĂ LUNGĂ & FERICITĂ  cu SĂNĂTATE, PERFORMANȚĂ și CREATIVITATE:

    R1 - Energia REIKI (aducerea în toate planurile existentei ființei noastre a unui supliment de vitalitate pentru a o înlocui pe cea consumata de stresurile anterioare). Acesta se realizează prin:
    R2 - Răspunderea personală pe baza educației continue prin care fiecare persoana își va schimba treptat stilul de viață și atitudinea interioară față de evenimente în vederea reducerii la minim a impactului negativ al agenților stresori. SEVICIILE de SUPORT ANTISTRES la DISTANȚĂ   folosind  GENDAI REIKI HO și Managementul Activ al Stresului oferă informațiile necesare alături de o metodă simplă și eficientă Sesiunea REIKI, care Folosita Zilnic ( FZ-SR )  care va ușura optimizarea stilului de viață și a atitudinii interioare față de evenimente:
    • Cu Echilibru între Muncă și Odihnă;
    • Alternând Activitățile Impuse cu cele Plăcute:
      • Urmăriți Știrile doar 20-30 Minute pe Zi Dimineața și Seara
      • Urmăriți pe YouTube sau la Televizor Concerte, Spectacole, Călătorii în Natură
    • Plin de Dragoste, Apreciere, Mulțumire și Fericire alături de cei dragi de acasă sau prin comunicații Video pe Internet;
    • Acumulând Zilnic Cunoaștere Universală prin Cărți de Spiritualitate, Prezentări pe YouTube sau Cursuri OnLine;
    • Dedicat Binelui Universal - pentru Noi și pentru Ceilalți;
    • Cu cît mai puține Supărări sau Îngrijorări;
    • Fără Lăcomie, Egoism, Ură sau Gelozie;
    • Mișcare, prin cel puțin 6.000 de Pași pe Zi - în total 42.000 Pași pe Săptămână, prin mersul a  circa 60 Minute pe Zi:
      • Câte 10 Minute: 
        • La Trezire 
        • După 2 ore de Activitate Dimineața
        • Înainte de Masa de Prânz
        • După Sonul de Prânz 
      • 20 Minute  înainte de Somnul de Noapte
    R3 - Rețeaua de Suport prin care fiecare dintre noi avem alături membrii familiei, prietenii, colegii de serviciu sau membri unei anume comunități la care suntem afiliați:
    • Direct prin  Sesiunile Gendai Reiki Ho  ( prin aplicarea mâinilor activate în cursul MAS-GRH  Nivel 1
    • La  Distanță prin Sesiuni de Ajutor Reiki la Distanță, folosind setul de simboluri universale învățate în cursurile Gendai Reiki Ho  Nivelele 2, 3 și 4 , prin care se pot realiza și întreține rețelele de suport simplu și eficient.
    • Astfel noi oferim zilnic Serviciu de Suport Anti-Stres folosind Reiki la Distanță celor ce au nevoi speciale. Mai multe detalii în Postarea:
    Rețeaua de Suport va avea la Bază Piramida Responsabilităților:
    1- Propria Persoană
    2- Familia Noastră
    3- Locul de Muncă
    4- Colegii de Serviciu, Rudele, Prietenii și ceilalți;
    Rețeaua de Suport va fi Realizată și întreținute din timp și în ambele sensuri - Să Ajutăm și să fim Ajutați:
           - Prin realizarea unor Grupe de Suport
           - Prin mobilizarea și a altor persoane ce nu fac parte din Grupa dumneavoastră de Suport pentru probleme deosebite;

    R4 - Resursele Naturale care ne permit reintegrarea în cadrul natural prin alimentație, apă și aer cât mai puțin poluate, alături de folosirea luminii naturale. Prin folosirea REIKI asupra alimentelor, suplimentelor alimentare, apei și mediului ambiant se pot amplifica efectele benefice ale resurselor naturale,  iar nivelul toxicității ( datorate poluării ) se va diminua:
    • Armonizarea Încăperilor, Fotoliilor și Patului,  de cel puțin 3 ori pe zi folosind Simbolurile Universale învățate în cursurile Gendai Reiki Ho  Nivelele 2, 3 și 4 
    • Temperatura:
      • Aerului 20-24 grade
      • Apei Plate de Băut Călduță 30-40 grade ( ce poate fi Armonizată la cumpărare folosind Simbolurile Universale învățate în cursurile Gendai Reiki Ho  Nivelele 2, 3 și 4) 
      • Apei pentru Băi locale la picioare sau Băi generale:
        • Seara, Înainte de Culcare, la  38-40 grade - pentru Relaxare și Refacerea Sistemului Imunitar
        • Dimineața, după sesiunea Reiki de Dimineață la  42-44 grade - pentru Refacerea Sistemului Imunitar și Activarea Sistemului Nervos Autonom Para-Simpatic ( în loc de Cafeaua de Dimineață)
    • Lumină naturală sau artificială suficientă și de calitate folosind Becurile sau Instalațiile cu LED-uri
    • Cu Zgomot minim sau înlocuit cu Muzică Ambientală
    • Alimente de calitate și cât mai diversificate
    • Suplimente Alimentare dedicate Regenerării Sistemului Imunitar, Revitalizării și Refacerii Corpului la Nivel Celular (BIOBRAN-1000, Vitaminele C,D și Micro-nutrienți, Uleiul din Nucă de Cocos.

    Prevenirea 
     Infecțiilor  Covid-19 și sprijinirea Tratamentelor Medicale cu:

     B - Soluția antivirală și antibacteriană Elle Oil's DVD :

    Noi informații despre Prevenirea & Re-Misia Infecțiilor VIRALE:

    Recomandări ale Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan pentru Pandemia cu COVID-19:

    Avem cu toții certitudinea uneia dintre cele mai dure experiențe pe care o trăiește omenirea, echivalentă cu psihoza unui război mondial.

    Rămâne un singur lucru de făcut dincolo de mijloacele recomandate de către medici:
     Să ne creștem capacitatea de apărare a organismului, adică imunitatea, pentru a deveni invulnerabili la acțiunea virusului. Tradus din termeni de fizică, înseamnă să ne creștem vibrația la un nivel mai înalt decât cel al virusului.

    Știm acum, grație studiilor de laborator, că ceea ce gândim are o acțiune pozitivă sau nocivă asupra organismului, asupra mediului ambiant și cosmic, în funcție de vibrația proprie:
    • Vibrațiile joase emise de gândurile și acțiunile noastre ne-au scăzut imunitatea și ne-au făcut vulnerabili fața de o mulțime de agenți patogeni, aducându-ne unde suntem!

    Cum trebuie să gândim ca să ne creștem imunitatea?

    • Este necesar ca, mai întâi, să ne învingem frica. Vibrația sa ne situează sub cea a virusului.
    • Este obligatoriu necesar să ne controlăm tot ceea ce gândim și simțim! 
    • Energia fricii să o transformăm într-una pozitivă, schimbând pur și simplu sentimentul de frică cu un altul de coloratură pozitivă:
      • O amintire plăcută, trăită în trecut sau proiectată în viitor
      • O rugăciune
      • O meditație
      • O muzică preferată
      • O lectură plăcută.

    • Sentimentul de bucurie, de bună dispoziție, de recunoștință și de mulțumire pentru că încă existăm, are o chimie favorabilă sănătății.
    • În nicio clipă să nu rămânem acum descoperiți, copleșiți de tristețe, de frică, de slăbăciune în fata spectacolului funest la care asistăm.
    • Chiar izolați la domiciliu putem să facem mișcare având la dispoziție o literatură bogată în acest sens.
    • Nu trebuie neglijată, de asemenea, igiena personală. 
      • Să nu uităm! Corpul nostru fizic este templul spiritului și mintea sănătoasă nu poate fi decât într-un corp sănătos.
    Articolul integral:

    PRECIZĂRI: 
    Informațiileprezentate pe acest BLOG nu exclud şi nu înlocuiesc Diagnosticul, Tratamentul sau Procedurile Medicale. 
    GENDAI REIKI HO nu folosește controlul mental, concentrarea, vizualizarea, diagnosticul, regimul alimentar sau fitoterapia în cadrul nici unuia din cele 4 Nivele. 
    Recomandările şi folosirea Zilnică a Instrumentelor REIKI asigurate la Distanță prin SSASRD  oferă următoarele avantaje: 
    • La persoanele Sănătoase:
      • Cresc Capacitatea de Concentrare. Intuiția și Creativitatea;
      •  Reduc necesarul de medicamente sau intervenții medicale prin efectele lor profilactice;
      • Asigură Prelungirea Vieții Active;
    • La persoanele Bolnave se vor combina Sinergic cu Tratamentele sau Procedurile Medicale (stabilite de Medicul de Familie, Medicul Specialist, Psihiatru sau Psiholog) amplificând efectele benefice, diminuând efectele secundare şi eliminând riscul apariției efectelor paradoxale, prin restaurarea necesarului Energiei de Homeostazie (consumată de stres). 

      Niciun comentariu:

      Trimiteți un comentariu

      Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.