joi, 19 octombrie 2023

Antiviral Românesc ELLE OILS dvb

Antiviral Românesc ELLE OILS dvb

 Soluție Naturala Anti-Microbiană i Anti-Virală 

Produs de:

A-Coproducător & Livrare: -  Iulian HORNEȚ la Eco-HORNET:

https://www.facebook.com/ECO-Hornet-380584602022011/


B-Coproducătoare & Inventatoare: - Elena NĂSTASE -Ashram Salon
Bulevardul Dinicu Golescu 41

https://www.facebook.com/ashramsalon/


Detalii în Interviul realizat de Daniel ROXIN:

Ar putea trata infecția cu Covid-19 acest antiviral românesc? (EN Sub):

https://www.youtube.com/watch?v=0eL43sWkt9o&feature=youtu.be


ELLE OIL’S dvb (drop virus burn) Preț:  60 lei

Soluție antibacteriană, antivirală, antiinflamatoare pentru căile respiratorii superioare


Detalii despre Administrare și Comandă  OnLine prin Portalul Produsului ELLE OIL’S dvb :

https://elleoils.com


Produs & Livrat de SHAMANIC APOTHECARY S.R.L, Str. Italia nr. 4, Chiajna, jud. Ilfov


CE ESTE ȘI PENTRU CE ESTE UTILIZAT:

ELLE OIL’S dvb este o soluție care prin compuşii săi are proprietăţi antivirale, antibacteriene şi antiinflamatoare pe bază de exctracte uleioase esențiale cu greutate moleculară mare, obținută prin mijloace biotehnologice fară conținut de Organisme Modificate Genetic și proteine organice.


ELLE OIL’S dvb este indicat pentru congestia sinusurilor, eliminând bacteriile şi viruşii uşurând respiraţia, acceleaza ameliorarea în caz de infecţii sinusale. Totodată are şi capacitatea de a împiedica acumularea excesivă a mucusului în pasajele nazale, uşurând astfel respiraţia. În plus, majoritatea componentelor fiind astringente şi sedative, pot calma durerile de cap asociate răcelii și gripei.


ELLE OIL’S dvb are un efect protector și de blocare asupra infecției bacterio- virucidă, și congestivă a căilor respiratorii superioare. Aceasta aderă efectiv la protejarea și dezinfectarea căilor respiratorii superioare, (prin reținerea compușilor bacteriene/microbiene), ce formează un film protector care are un efect dezinfectant asupra căilor respiratorii superioare.


ELLE OIL’S dvb permite calmarea tuturor acestor simptome asociate cu inflamarea congestivă, cum ar fi dificultate la respirație, înghițire, senzația de corp străin, gâdilat sau uscăciune în nas și gât. În final, efectul blocant permite menținerea integrității mucoasei prin protejarea acesteia împotriva agenților și patogenilor externi dăunători.


INDICAȚII:
Soluția dezinfectantă ELLE OIL’S dvb este indicată în tratamentul adjuvant al afecțiunilor sistemului respirator superior: nas, sinusuri, rinofaringe, rinită, inclusiv infecția cu Stafilococ (Staphylococcus aureus) în nas și Candida orofaringiana (Candida albicans), atât în faze acute, cât și cronice, ante și post-virală sau provocată de poluanții mediului înconjurător; sindroame de gripă sau răceală; stare congestivă în sistemul respirator superior (sinuzita, disfagie, laringită și faringită, afonie, tuse).


COMPOZIȚIE:
Ulei esențial din plante, compus din 12 extracte esentiale:
Shogaol; β-pinen; Cineol; Rozmarinic; Timol; Alfa-Pinen; Citronelal; Abies; Cetone Esteri; Boneol; Felandren; Terpen

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.