joi, 19 octombrie 2023

Sucul de Usturoi pentru Regenerarea Sistemului Imunitar

 SUCUL de USTUROI 

FIECARE PERSOANĂ ARE VACCINUL COVID-19 ACASĂ



Taşkent. 21.03.2020 Shukhrat KHALILOV (candidat la științe medicale)

http://www.russiaknowledge.com/2020/09/02/killing-covid-in-a-new-old-fashioned-way-by-paul-goncharoff/

Acest preambul mă conduce până în prezent, când mi s-a înmânat o hârtie, scrisă în limba rusă, de către un cunoscut epidemiolog / imunolog provenind din (ați ghicit-o) din Tașkent. Pentru cei care s-ar putea să nu știe, cercetarea medicală efectuată în Tașkent a fost considerată a fi în fruntea cercetării medicale din fosta URSS. De-a lungul celui de-al doilea război mondial și după „floarea gândirii științifice sovietice în medicină” se găsea în Tașkent.


Documentul care mi s-a dat a fost scris în această primăvară 2020 la creasta primului val al pandemiei, și-au publicat informațiile și evaluarea pe COVID-19. așa că mi-am luat timp să-l traduc într-un mod parafrazat neprofesionist pentru iluminarea ta:


CITAT 


Tașkent Uzbekistan 21.03.2020.


DE LA: Dr. Shukhrat KHALILOV (candidat la științe medicale)



Principalul pericol al virusului COVID-19 este acela că:

  1. În primul rând, afectează sistemul imunitar
  2. Și numai atunci, în a doua fază, afectează țesutul pulmonar.


Timpul de întârziere dintre aceste două valuri de atac este ceea ce numim „perioada de incubație”.


Folosim adesea cuvinte precum imunitate „puternică” sau „slabă”. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor, de fapt, nu știu ce este aceasta în ceea ce privește imunitatea reală. Mai mult, majoritatea medicilor au foarte puțină idee despre structura sistemului imunitar și funcționalitatea părților sale individuale.


Cu toate acestea, acest text, dacă ar fi scris în formă științifică, ar fi foarte greu de apreciat pe deplin de către cititorul neantrenat. 


Voi încerca să îl fac cât mai simplu posibil și disponibil într-un format de teză pentru a explica mecanismul efectului virusului COVID-19 asupra corpului uman:


- Optzeci la sută (80%) din întregul sistem imunitar uman este concentrat în straturile mucoasei și sub-mucoase ale intestinului subțire sub formă de țesut limfoid și acumulări ale acestuia - numite „plasturi Peyer”. Țesutul limfoid produce anticorpi (limfocite T-, B-, G- etc.), precum și diverse tipuri de imunoglobuline.

- Anticorpii prin sistemul limfatic pătrund în vena cavă inferioară, în inimă și după ce au trecut printr-o mică zonă de circulație a sângelui, intră în circulația sistemică și sunt transportați în tot corpul. În acest fel, imunitatea tisulară este întărită, inclusiv imunitatea proprie a țesutului țesutului pulmonar.

1-COVID- 19, amestecându-se cu alimentele în timpul meselor, intră în intestine și începe să distrugă țesutul limfoid. Ca urmare, țesutul limfoid afectat încetează să mai producă limfocite și imunoglobuline. Astfel, sistemul imunitar este distrus și, ca urmare, imunitatea țesuturilor din plămâni este apoi slăbită dramatic.


2-Din acest moment încoace, al doilea val al atacului coronavirus începe asupra țesutului pulmonar neprotejat, care se manifestă prin pneumonie severă, care se termină adesea cu moartea.


În prezent, toate măsurile anti-epidemice vizează prevenirea coronavirusului în plămâni, care, în principiu, este extrem de costisitoare și practic ineficientă. Și toate măsurile terapeutice vizează numai combaterea complicațiilor, sub formă de pneumonie.


În același timp, trebuie înțeles că COVID-19 și altele similare reprezintă o amenințare pentru mulți ani și decenii viitoare. Ceea ce avem astăzi este doar prima pandemie de val. Vor mai fi multe astfel de valuri care vor veni.


În același timp, toate măsurile preventive și terapeutice vizează corona-virusul localizat în plămâni, în timp ce efectele inițiale ale coronavirusului localizate în intestine nu sunt abordate. Cu alte cuvinte, „căruța este așezată în fața calului”.


Există multe produse naturale care au mai mult decât proprietăți bactericide, dar care afectează în mod direct astfel de viruși, ucigându-i.


Cel mai eficient în acest sens este USTUROIUL:


Dacă beți zilnic 2/3 dintr-o cană de apă infuzată cu usturoi crud, atunci acesta intră imediat în intestinul subțire și începe să omoare COVID-19. Aceasta realizează următoarele efecte:


  1. COVID-19 „ucis” încetează să distrugă țesutul limfoid al intestinului subțire.
  2. Ca urmare, țesutul limfoid continuă să își îndeplinească în mod corespunzător funcția - adică produce anticorpi și imunoglobuline;
  3. Sistemul imunitar deteriorat se recuperează și se întărește rapid, ceea ce duce la o creștere semnificativă a imunității țesuturilor în țesutul pulmonar. O barieră de netrecut este creată pentru COVID-19, dar și pentru germeni precum (stafilococ, etc.) și ciuperci, care prezintă, de asemenea, un pericol semnificativ atunci când interacționează cu pneumonia cu coronavirus;
  4. Sub influența „apei de usturoi” apare un lanț foarte interesant de evenimente în intestinul subțire. „Ucis” și slăbit de influența „apei de usturoi” COVID-19 nu devine altceva decât un vaccin natural, care se formează apoi în mod natural în interiorul corpului uman. (După cum știți, pentru a crea un vaccin artificial, aveți nevoie de un laborator foarte bine echipat și foarte scump, cu personal înalt calificat. Lucrările pentru crearea unui vaccin artificial pot dura 6-9 luni, iar producția industrială este costisitoare și de durată)
  5. După administrarea „apei cu usturoi”, vaccinul natural se formează în intestinul subțire în decurs de 30-40 de minute și este complet gratuit;
  6. Vaccinul natural începe să formeze activ o imunitate specifică împotriva COVID-19.


Astfel:

  1. Lanțul evenimentelor patologice distructive din organism cauzate de COVID-19 este întrerupt și distrus chiar de la început și nu se poate dezvolta în continuare
  2. Corpul într-un mod cât mai natural, ca să spunem așa, și într-un mod organizat, luptă și poate învinge COVID-19.


Luarea „apei de usturoi” ca protocol anti-epidemic care poate fi folosit într-o zi în întreaga țară pentru întreaga populație. Substratul morfologic patogen de bază va dispărea complet într-una sau două zile.



Metoda de preparare și administrarea „apei de usturoi” este extrem de simplă:

Începeți dimineața:


1. Un cățel de usturoi decojit este tăiat în jumătate într-o direcție transversală, pus într-un ceainic de porțelan litru și se toarnă 2/3 dintr-o ceașcă de apă la temperatura camerei. Lasă-l să stea.


2. Până seara, „apa cu usturoi” este gata de utilizare. Scoateți feliile de usturoi.


Bea 2/3 dintr-o ceașcă la 3 până la 4 ore după ultima masă înainte de culcare.


3. A doua zi, procedura de preparare a „apei de usturoi” trebuie repetată cu un cățel de usturoi proaspăt.


4. Continuați să luați apă de usturoi zilnic timp de o lună.


În acest timp, se va forma imunitate specifică împotriva COVID-19.


Dacă doriți să citiți mai multe despre funcționarea sistemului imunitar uman, atunci vă recomand lucrările prof. R. M. Khaitov și B. V. Pinegin. '



Paul Goncharoff


Moscova, 28 august 2020

PRECIZĂRI: 
Informațiileprezentate pe acest BLOG nu exclud şi nu înlocuiesc Diagnosticul, Tratamentul sau Procedurile Medicale. 
GENDAI REIKI HO nu folosește controlul mental, concentrarea, vizualizarea, diagnosticul, regimul alimentar sau fitoterapia în cadrul nici unuia din cele 4 Nivele. 
Recomandările şi folosirea Zilnică a Instrumentelor REIKI asigurate la Distanță prin SSASRD  oferă următoarele avantaje: 
  • La persoanele Sănătoase:
    • Cresc Capacitatea de Concentrare. Intuiția și Creativitatea;
    •  Reduc necesarul de medicamente sau intervenții medicale prin efectele lor profilactice;
    • Asigură Prelungirea Vieții Active;
  • La persoanele Bolnave se vor combina Sinergic cu Tratamentele sau Procedurile Medicale (stabilite de Medicul de Familie, Medicul Specialist, Psihiatru sau Psiholog) amplificând efectele benefice, diminuând efectele secundare şi eliminând riscul apariției efectelor paradoxale, prin restaurarea necesarului Energiei de Homeostazie (consumată de stres). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.