joi, 19 octombrie 2023

Stresul, Cancerul și GENDAI REIKI

Prevenirea Apariției, Încetinirea, Stoparea și Re-misia Cancerului prin Managementul Activ al Stresului folosind GENDAI REIKI

STRESUL INTERPRETAT CRONIC 
                    provoacă CRIZELE de ÎMBOLNĂVIRE
Stresul consumă vitalitatea, slăbește sistemul imunitar (favorizând apariția & Evoluția CANCERULUI) și dereglează sistemul hormonal. Acestea duc la apariția și evoluția galopantă a cancerului, iar răspunsul benefic al tratamentelor scade, crescînd efectele secundare ale acestora


 


Managementul Activ al Stresului folosind Instrumentele REIKI oferă un set de soluții simple, sigure dar foarte eficiente pentru prevenirea și la nevoie rever-sarea cancerului în sinergie cu tratamentele sau intervențiile medicale ( amplificând efectele benefice, reducând efectele nedorite și evitând riscul apariției efectelor paradoxale sau al decompensărilor galopante ale stării pacientului). 
STRESUL și CANCERUL

Societatea Americană a Cancerului precizează:
 Cancerul reprezintă un grup de boli caracterizate de creșterea necontrolată și împrăștierea celulelor anormale, provocate de Expunerea la Factori de Risc Interni ( Dereglări Hormonale, Slăbirea Sistemului Imunologic, Mutații Genetice ) și Externi ( Virusuri, Expunere la Radiații, Inhalări sau Ingerări de Substanțe Toxice ). Din nefericire, uneori pot trece mai mult de 10 ani de la Expunerea la Factorii de Risc și Depistarea Macroscopică a Cancerului. 
Toate Cancerele implică o funcționare defectuoasă a genelor care controlează creșterea și diviziunea celulară, dar numai 5-10% din cazurile de cancer sunt ereditare (persoanele care sunt mai predispuse la un anumit tip de cancer).
 Restul cazurilor de cancer nu sunt ereditare, dar ele rezultă din mutații genetice apărute in timpul vieții (datorită unor factori interni sau externi).

Oricine se poate îmbolnăvii de cancer, dar riscul îmbolnăvirii de cancer crește o dată cu vîrsta ( aproape 80% din toţi bolnavii de cancer diagnosticați au peste 55 ani). Cercetătorii oncologi folosesc 2 tipuri de risc de îmbolnăvire de cancer: 
  1. Risc pe viață ( probabilitatea ca o persoană să se îmbolnăvească de cancer de la naștere pînă la moarte) care la bărbați este 1 din 2, iar la femei este 1 din 3;
  2. Risc relativ ( compară riscul apariției cancerului la o persoană expusă la un anumit agent cancerigen față de o persoană care nu a fost expusă). Fumătorii au un risc relativ de îmbolnăvire de cancer de 10 ori mai mare ( acesta fiind și mai mare dacă sunt și alcoolici) decît cei care nu fumează. O femeie care are o rudă de gradul 1 ( mamă, soră sau fiică) bolnavă de cancer are un risc relativ de 2 ori mai mare decît o femeie care nu este în această situație.
Noutăți privind Legătura dintre Stres și Cancer: 
Medicul Barry Bittman argumentează, pe baza articolului apărut pe data de 13-07-2000 în New England Journal of Medicine două aspecte foarte importante care contrazic presupunerile din Oncologie de până acum:
Cu toate că genomul uman a fost inventariat, speranțele referitoare la folosirea manipulării genetice în tratarea și eradicarea cancerului sunt mult mai mici decît se anticipa pînă acum. Predispoziția Genetică pare a contribui la riscul de apariție a cancerului sub 50% ( 42 procente pentru cel de Prostată, 35 procente pentru cel colonorectal și 27 procente pentru cel de sîn ), dar de o deosebită importantă este faptul că majoritatea riscurilor în apariția și evoluția cancerului este atribuită stilului de viață ( fumatului, dietei necorespunzătoare, consumului exagerat de alcool, stresului și suprasolicitării ) precum și expunerii la factori chimici sau de mediu nocivi, infecțiilor virale și mutațiilor genetice întîmplătoare.
Riscul de Transmitere pe Cale Genetică ( pe baza cazurilor din familie care au avut același tip de Cancer ) e încă mult mai mic față de predispoziția genetică de mai sus.
Analizînd 45.000 perechi de Gemeni ( din Suedia Danemarca și Finlanda ), Riscul pentru a avea cancer ( prostată, sîn sau colonorectal ) la gemenii identici a fost de numai 11-18 procente de a avea același tip de cancer pînă la vîrsta de 75 de ani, iar pentru Gemenii diferiți sau pentru frați riscul de a face cancer este și mai mic de numai 3-9 procente.
O constatare similară este şi în cazul altor tipuri de Cancer (Leucemie, Stomac, Plămân, Pancreas, Ovar şi Vezică Urinară ).



Transmiterea pe Cale Genetică a Cancerului este mult mai mică decât se presupunea până acum. Prevalenta cancerului de un anumit tip ( mai mare decât în procentele prezentate mai sus ) în anumite familii este datorată unui anumit stil de viață stresant existent în acele familii și transmis prin educați copiilor.


În articolul stresul și cancerul, medicul Barry Bittman prezintă noile descoperiri de importanță deosebită în înțelegerea legăturilor între eficiența tratamentelor de cancer și stresul din perioada tratamentului. În Departamentul de Științe şi Tehnologii Biomedicale ale Universității Udine din Italia, s-a realizat următorul experiment în 2 etape: 
A- La 2 grupe a 10 șoricei li s-au injectat celule tumorale de plămâni și s-a examinat starea lor după 21 de zile. Grupul de Control nu a fost tratat cu nimic, pe când Grupul Experimental a primit timp de 6 zile pudră alimentară conținând Cytoxan ( un citostatic foarte eficient în tratarea Cancerului de Plămâni la Om ). Rezultatul a confirmat eficiența tratamentului deoarece toți cei 10 șoricei din lotul martor ( care nu au primit tratamentul ) au dezvoltat tumori detectabile, pe când nici unul din cei 10 șoricei din lotul experimental ( care au primit 6 zile pudră alimentară c Cytoxan ) nu au avut nici o tumoare detectabilă la microscopul stereo de examinare; 
B-S-au luat alte 2 loturi a câte 17 șoricei cărora li sau oferit condiții optime de viață ( fără nici un fel de Stres ): fără înghesuială, cu un ciclu optim de lumină și întuneric, la temperatură optimă, alimentație optimă și la ore fixe cu minim de intervenție din partea experimentatorilor. Ambelor loturi le-au fost injectate celule tumorale de plămân și ambele loturi au primit timp de 6 zile pudra de Cytoxan:
  • Lotului Experimental i s-a aplicat timp de 1 oră pe zi în fiecare din cele 6 zile ale tratamentului un stres minor ( avînd legate de un picioruș o mică plăcuță de plastic )
    • Efectul  benefic al tratamentului cu Cytoxan a fost complet Anulat deoarece nici unul din cei 17 șoricei nu s-a vindecat, iar supraviețuirea lor a fost identic cu un al 3-a lot care nu a primit nici un tratament.
  • Pe când în n Lotul Martor 4 din cei 17 șoricei au fost complet vindecați, iar supraviețuirea ultimilor a fost mult prelungită, 

 Aceste ultime cercetări confirmă cercetările anterioare ( din 1994 și 1998 ) care au demonstrat efectul stresului de reducere a Limfocitelor tip T și o creștere substanțiala a riscului de metastazare. Toate aceste cercetări demonstrează că efectul antitumoral al medicamentul depinde atât de calitățile terapeutice ale acestuia cât și de performanța sistemului imunologic al pacientului pe timpul tratamentului (care este puternic diminuată chiar și de agenți stresori minori) . 
Psihoneuroimunologia 
Extrase din “ Getting Well Again “ Autor Medic O.Carl Simonton Principii generale: 
Fiecare din noi participăm la însănătoșirea sau îmbolnăvirea noastră zi de zi. Cuvîntul participăm arată rolul vital pe care îl avem în determinarea nivelului nostru de sănătate. Mulți oameni presupun că vindecarea este ceva ce ni se face de către medici sau vindecători, iar dacă avem o problemă de sănătate singura noastră datorie este să mergem la medic sau vindecător care ne vor vindeca. Acest lucru este numai o parte a realității. Noi toți participăm la sănătatea noastră prin concepțiile, sentimentele și atitudinile noastre față de viața pe care o trăim De asemenea sănătatea este influențată de mișcare și dietă. Pe lîngă acestea, răspunsul corpului nostru la tratamentele medicale aplicate este influențat de credința noastră referitoare la eficiența tratamentului şi de încrederea pe care o avem în medic sau vindecător.
Decalogul Participării noastre la sănătate:

1. Emoțiile noastre au o influență semnificativă în păstrarea sănătății și în recuperarea din boală ( inclusiv din cancer sau alte boli cronice grave ). Emoțiile sunt o puternică forță conducătoare a sistemului imun și a altor sisteme de vindecare din corpul nostru. 
2. Concepțiile, prejudecățile și atitudinile noastre afectează incredibil de mult sănătatea şi sistemele de vindecare din corpul nostru.
3. Noi putem să ne modificăm concepțiile, prejudecățile și atitudinile, modificînd astfel emoțiile care la rîndul lor vor influența sănătatea.
4. Modul de modificare a concepțiilor, prejudecăților și atitudinilor poate fi predat și învățat folosind diferite metode accesibile.
5. Fiecare dintre noi funcționăm ca o ființă fizică, mentală, socială şi spiritual-filozofică. Aceste aspecte trebuie să fie abordate într-un context larg al
vindecării, cu o focalizare pe nevoile particulare ale persoanei bolnave, familiei acesteia, comunității și culturii din care face parte.

6. Armonia este esențială pentru sănătate deoarece este necesar un echilibru intre toate aspectele ființei ( fizic, mental, și spiritual-filozofic). Acestea se extind și la relațiile ființei cu sine, familia, prietenii, comunitatea, planeta şi universul.

7. Fiecare dintre noi avem implicit tendințele și abilitățile care să ne ajute în evoluția noastră continuă spre sănătate și armonie ( fizică, mentală, socială și spiritual-filozofică )
Aceste abilități pot fi dezvoltate și implementate eficient prin diferite tehnici sau programe.  Pe măsură ce aceste abilități sunt învățate și folosite zilnic, eficiența aplicării lor crește și ea poate fi completată prin învățarea altor abilități. Vom obține astfel o minunată armonie și o calitate a vieții mult îmbunătățită, care vor avea un impact semnificativ asupra sănătății noastre. Aceste abilități și atitudini interioare vor schimba relațiile noastre cu moartea ușurînd teama de moarte și durerea asociată ei, eliberînd în același timp mai multă energie pentru a ne face bine și a ne trăii viața cît mai bine azi.

Importanța Participării Individuale la tratamentul și vindecarea cancerului:
Nu există oncolog care să nu se fi întrebat de ce un pacient a murit și altul s-a vindecat cu toate ca ambii au avut același diagnostic, aceeași prognoză și același tratament.


O astfel de situație a apărut în clinica unde desfășurau programul de cercetare:


Două persoane ( Jon și Bill ) au fost descoperiți ca avînd cancer de plămîn cu metastază cerebrală. Ei au primit același cel mai bun tratament și au participat la programul de educație din cadrul centrul de cercetări. Dar spre surprinderea cercetătorilor răspunsul lor la tratament și programul educativ a fost foarte diferit
A- Jon , la aflarea diagnosticului s-a resemnat față de viață ( și-a dat demisia și după ce a rezolvat problemele financiare, s-a așezat in fotoliu și a urmărit programele TV ore în șir ):

  • La 24 de ore de la aflarea diagnosticului au apărut durei puternice și a constatat o mare lipsă de vitalitate. Nimic și nimeni nu îl mai interesa. Și-a reamintit ca dorea să-și amenajeze un bar în sufragerie și 2 săptămîni cît a lucrat la el durerile s-au redu iar vitalitatea a reapărut. După terminarea barului s-a reîntors la TV urmărind cu atenție și de nenumărate ori ceasul pentru a-și lua la timp medicația prescrisă împotriva durerilor. El nu a arătat nici o ameliorare la terapia cu radiații prescrisă și în 2 luni a murit. Soția lui și-a amintit că ambii lui părinți au murit de cancer alături de alte rude apropiate, iar el a avertizat-o la căsătorie că și el va murii de cancer. 
B- Bill, la aflarea diagnosticului s-a hotărît să-și modifice prioritățile vieții.:

  • El a continuat să lucreze, dar și-a modificat programul pentru a-și face timp și pentru activități plăcute alături de cele impuse de profesie. A participat activ în programul Educativ și a răspuns favorabil la terapia cu radiații. Tot timpul el a fost activ. 
    • Dar la un an și jumătate a avut mari supărări pe plan emoțional și la scurt timp boala a reapărut și la scurt timp a murit cu toate ca a primit același tratament ca înainte. 
Ambii pacienți au avut același diagnostic, aceeași prognoză de supraviețuire ( 6 luni ), au primit același tratament și au participat la același program educativ:

  • Jon a murit la numai 2 luni ( cu 4 luni mai puțin decît durata prognozată )
  • Pe cînd Bill a trăit cu 12 luni peste durata prognozată ( și poate ca ar fi trăit mult mai mult dacă nu apăreau acele mari probleme Emoționale ) iar calitatea vieții a fost mult mai bună ( activ, implicat în profesie și bucurîndu-se alături de familie și prieteni ). 
O recuperare Misterioasă: 
Bob, era o persoană perfect sănătoasă ( director al unei companii de asigurări, un jucător de tenis împătimit ) și nici o dată nu s-a gîndit la boală.

Cu cîteva luni înainte de diagnosticul de cancer, el a avut cîteva probleme emoționale , s-a simțit descurajat și deprimat de anumite relații din viața lui:
 Cînd a venit la examinarea anuală din1973, fizic era foarte bine deoarece tocmai venise de la un meci de tenis. EKG-ul, radiografia și analizele sîngelui erau bune, dar a fost descoperită la palpare o mica formațiune în abdomen. A fost planificat la Biopsie pentru a 2 a zi. Dar la revenirea din anestezie i s-a comunicat faptul că au scos din abdomen o mare tumoare care a fost trimisă la analize iar șansele de vindecare de 50% . Aceste șanse au fost scăzute la 30% după o discuție suplimentară între medicul personal şi oncolog. După rezultatele sosite de la anatomo-patolog ( Carcinom nediferențiat secundar ) șansele au scăzut la mai puțin de 1%.:
  •  A urmat un complex şi intensiv tratament chimioterapic. După 10 luni nu a mai putut continua tratamentul deoarece efectele benefice erau minime, iar efectele secundare puteau deteriora mușchiul inimii. 
  • A fost admis în programul educativ și a rămas în acela timp sub supravegherea lunară a oncologului:
    • După prima expunere era diferit, avea speranță și s-a întors acasă entuziasmat și în cu totul altă stare psihică:
    •  A început să-și revină fizic, a început exercițiile fizice putînd să joace chiar și 20 minute tenis. 
    • A început să recîștige în greutate dar spectrul bol încă îl apăsa. 
    • Analizele de laborator nu au arătat nici o ameliorare după primele 4 săptămîni.
    •  După alte 2 săptămîni analizele au arătat o reducere cu 75% a tumorii iar la 8 săptămîni nici o analiză nu mai indica prezența cancerului. 
    • În următoarele luni vitalitatea a continuat să crească şi acum este într-o formă mai bună decît înainte de a fi diagnosticat de cancer. 
    • El trăiește și acum, e sănătos, lucrează şi a luat măsuri pentru a rezolva problemele emoționale care i-au provocat cancerul. 
    • Ultimele analize din 1992 nu arată nici o urmă de cancer ( după 19 ani ) și dacă nu ar fi dosarul de la Asigurările Medicale ar putea trece orice examen al oricărei Companii de Asigurări din America.
Cardioneuroimunologie:

Un studiu recent al Institute of HearhMath publicat în American Journal of Cardiology referindu-se la efectele diferitelor emoții asupra sănătății inimii şi a sistemului nervos arăta următoarele:

  • Sentimentele ( percepute de o persoană ) de Dragoste, Apreciere, Grijă și Compasiune provoacă o Variabilitate a Bătăilor Inimii coerentă și ordonată care la rândul ei asigură un grad înalt de Intuiție și Claritate a Gîndirii, întărind în același timp Sistemul Imunologic;
  • Emoțiile negative de Supărare, Teamă, Frustrare și Ignorare provoacă o mare dezordine în Variabilitatea Bătăilor Inimii care la rândul ei induce Confuzie la nivelul Gîndirii însoțită de o suprimare accentuată a Sistemului Imunologic.
  • Dragostea este un cîmp care conține o Înaltă Inteligență care prin cîmpul electromagnetic al Inimii este transmis fiecărei celule din Corpul Uman și așa cum spune Doctorul Lew Childre, director al Institutului pentru Matematica Inimii Cerul întîlnește Strada sau Filozofia marilor Religii este acum demonstrată prin măsurători şi pe cale matematica în Laborator, numind acest proiect de cercetare Fizica Umanității.
  • Constatările de mai sus aparțin unei noi discipline științifice numită Cardio-Neuro-Imunologie ( ale cărei implicații sociale sunt enorme) care a reușit să demonstreze prin analiza matematică a Variabilității Bătăilor Inimii.

Acțiunea Stresului asupra Sistemului Imunologic:

Stresul Interpretat de Durată deprimă Sistemul Imunologic prin 4 mecanisme:
 
  1. Involuția Timusului Timusul este Academia Militară a Sistemului Imunologic ( așa cum precizează Institutul Național de Cercetare al KI-ului di Coreea de Sud). Aici cele mai performante 10% Limfocite sunt Specializate pentru a devenii Ofițerii Sistemului de Apărare ( Limfocite T-Kiler, T-Marker și T-Helper ). La apariția Stresului Interpretat Cronic ( de durată), are loc o diminuare a Numărului și Competenței acestor Limfocite d tip T, care la rîndul lor Diminuează Capacitatea Operativă de Apărare a Sistemului Imunologic Limfocitar; 
  2. Imunosupresie Cronică a Sistemului Imunologic provocată de Cantitățile mari de Cortizon Interior secretate de Corticosuprarenale la apariția Stresului Interpretat Cronic; 
  3. Creșterea Numărului de Celule Anormale provocată de Dereglarea Întregului Sistem Hormonal indusă la rîndul ei de Stresul Interpretat Cronic; 
  4. Creșterea Numărului de Celule Anormale provocată de Perturbarea funcționării Codului Genetic (în Procesul de Diviziune Celulară) de către Câmpul Electromagnetic al Inimii alterat la rândul lui de către Sentimentele de Supărare, Teamă, Frustrare și Ignorare.
Sistemul Imunologic și Cancerul: 
Sistemul Imunologic este o Rețea Complexă de Celule și Organe care lucrează împreună pentru a apăra corpul de Invadatorii Externi şi de Celulele Atipice. Această rețea este unul din principalele sisteme de apărare ale corpului împotriva bolilor.


El protejează Corpul împotriva Apariției şi Dezvoltării Tumorilor Canceroase. El poate recunoaște diferența dintre Celulele Sănătoase și Celulele Canceroase din corpul uman și le distruge pe cele care au devenit Canceroase ( Atipice ). 
Cancerul Apare și se Dezvoltă într-un Corp al cărui Sistem Imunologic este Slăbit sau nu funcționează Corespunzător. 
Noi viziuni asupra cauzelor și recuperării persoanelor afectate de cancer:
În Noua Medicină Germanică®, Dr. Ryke Geerd Hamer precizează faptul că boala nu este o eroare a naturii ci ea are o anume semnificație biologică.

 Boala evoluează pe baza unor programe ale Naturii proiectate cu scopul de a-l ajuta pe individ să Coopereze cu Evenimentele apărute în viața lui sau să îl elimine pe baza Mecanismelor de Selecție necesare evoluției Grupului din care individul face parte. 

După 20 de ani de Cercetare şi Terapie a peste 31.000 de Pacienţi, Dr. Hamer a stabilit cum:
  •  Un Conflict-Șoc Biologic generează: O Fază de Îmbolnăvire: Rece, Canceroasă sau Necrotică
  • Dacă Conflictul este Rezolvat se trece la o Fază de Vindecare Caldă prin care Procesele Canceroase sau Necrotice sunt Re-versate pentru a se Auto-repara Țesuturile afectate în Faza de Îmbolnăvire și a restabilii Starea de Sănătate Optimă. 
Dr. în Biologie Celulară Bruce Lipton, prezintă în cartea Biologia Credinței și în Conferința de pe Youtoube The New Biology - Where Mind and Matter Meet, mecanismele moleculare ale efectelor Stresului generat de Stilul de Viaţă, Credinţele, Prejudecăţile si Sentimentele noastre de Pericol. 
Pe situl firmei din Bucuresti CHEMOMED Intertrading SRL, Pr. Dr. în Imuno-Biologie M. Ghnomeun prezintă în videoclipul Războiul Celular
Modul în care sistemul imunologic apără corpul nostru de tumori, virusuri sau microbi. Este arătat efectul stresului asupra capacității de luptă a Sistemului Imunitar 
Modul în Sistemul Imunitar poate fi regenerat folosind suplimentul alimentar Japonez BIOBRAN 1000, Mai multe detalii în lucrarea BIOBRAN 1000 și lupta pentru creșterea sistemului imunitar 


Managementul Activ al Stresului folosind GENDAI REIKI Sistemul Imunologic și prevenirea apariției Cancerului:

Vom reușii să oprim degradarea Sistemului Imunologic, iar pe viitor acesta va fi adus şi menținut pe optim. 
  • Prin aceasta eventualele Celule Pre-canceroase sau Canceroase dar grupate în Tumori Nedetectabile încă ( pe perioade între 2-30 ani) vor fi Eliminate
  • Iar pe viitor prin Anularea Sistematică a Stresului Interpretat nu vor mai apare Mutații Genetice ca să ducă la formarea altor Celule Canceroase.

În acest mod Managementul Activ al Stresului folosind  GENDAI REIKI este o Metodă Eficientă, Sigură,  şi foarte Simplă  de Prevenire a apariției și dezvoltării oricărei forme de Cancer atât la Om cît şi la Animale 

Pe baza Observațiilor, Experientei Practice și a Documentării în peste 37 ani vă recomandăm următoarele proceduri , folosind instrumentele GENDAI REIKI prezentate la Nivelele 1-4:

Folosirea    SEVICIILE de SUPORT ANTISTRES la DISTANȚĂ  

folosind  GENDAI REIKI HO și Managementul Activ al Stresului  în Sinergie cu Tratamentele Medicale pentru Încetinirea și Remisia evoluției Cancerului:
 
  • Dacă persoana este sub Tratament cu Citostatice sau Radiații, Sesiunile de Punere în Formă vor ajuta la Amplificarea Efectelor Benefice ale acestora diminuând în același timp Efectele Secundare. Timp Suplimentar vom acorda Pozițiilor Cap 2 și 3, Spate 3 și Zonelor afectate de Cancer.
  • În cazul Intervențiilor Chirurgicale, se recomandă Folosirea Intensivă a Sesiunilor Complete GENDAI REIKI cu cît mai multe Zile înaintea Intervenției Chirurgicale ( pentru pregătirea Fizică și Psihică a Persoanei ) cît și Imediat după Operație ( pentru Accelerarea Proceselor de Regenerare, Înlăturarea Efectelor Secundare și a se chelelor Postoperatorii ).  
  • Ajutor RERI la Distanță  pentru Persoana Afectată și Evenimentul declanșator al Conflictului – Biologic până la dispariția Obsesiei persoanei față de acel eveniment;
  • Ajutor RERI la Distanță pentru Grupul Persoanei care a Generat Conflictul – Șoc Biologic;
  • Ajutor RERI la Distanță pentru Persoană și eventualele Îngrijorări generate de Simptomatologia Fazei de Îmbolnăvire; 
  • Armonizarea de mai multe ori pe Zi a Camerei, Patului, Biroului, Alimentelor, Lichidelor și Medicamentelor folosite de Persoana aflată în Faza d Îmbolnăvire;
  • Participarea de urgență a persoanei aflată în această la Cursul de Management Activ al Stresului folosind GENDAI REIKI Nivelele 1 și 2, pentru ca Persoana să înțeleagă Efectele Stresului și modul de a se Ajuta folosind Instrumentele oferite de acest curs ( Sesiuni Expandate, Armonizări, Combinații de Simboluri și Ajutorul RERI la Distanță);
    - Participarea a 1 – 2 Persoane din Familie sau din grupul ei de prieteni la Cursul de Management Activ al Stresului folosind GENDAI REIKI Nivelele 1 și 2, pentru a Constituii Rețeaua de Suport a persoanei aflată în Faza de Îmbolnăvire.
  • Ajutor RERI la Distanță pentru Eventualele Îngrijorări ale persoanei generate de Simptomatologia specifică Fazei de Auto-vindecare sau de teama ei față de Bolile Grave sau față de Moarte;
  •  Ajutor RERI la Distanță pentru Familia sau Grupul de Prieteni aflați alături de această Persoană;
 Prin   SEVICIILE de SUPORT ANTISTRES la DISTANȚĂ   folosind  GENDAI REIKI HO și Managementul Activ al Stresului punem la dispoziția fiecărei persoane, familii şi întreprinderi un set de instrumente, tehnici şi metode SIMPLE, SIGURE şi EFICIENTE  pentru prevenirea Apariției, iar la nevoie Încetinirea, Stoparea și Re-misia Cancerului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.